Bij BillyBird Park Drakenrijk (in Reuver) werk je op de verschillende afdelingen waaronder receptie, horeca, toezicht en algemene taken. Het is een leuke, flexibele functie met veel afwisseling in taken en verantwoordelijkheden en de vrijheid om die goed uit te voerenJe wordt natuurlijk goed ingewerkt en we zorgen voor begeleiding. Je staat er nooit alleen voor. 

Kelly – Leidinggevende bij de receptie

Hoi, Ik ben Kelly. Ik werk als leidinggevende bij de receptie van BillyBird Park Drakenrijk. Net als iedereen werk ik als leidinggevende mee op de receptie. Ik doe de kassa, neem de telefoon aan en zie erop toe dat alles juist gebeurd. Als leidinggevende stuur ik het team aan bij de dagelijkse werkzaamheden en maak ik het rooster voor de werkplekken en controleer ik of iedereen op tijd pauze neemt.

“Net als iedereen werk ik als leidinggevende mee op de receptie.”

Bij Drakenrijk zijn er genoeg kansen om te switchen tussen bepaalde functies. Ik ben in het eerste jaar begonnen bij de horeca en werk nu, na een paar jaar, als leidinggevende bij de receptie.  Ik vind het super fijn dat ik die kans heb gekregen. Hier kan ik mijzelf ontwikkelen en mijn sterke kanten laten zien. Ik vind het contact met gasten bijvoorbeeld erg leuk. Ik herken er ondertussen al best wel wat en probeer altijd een praatje te maken.

“Bij Drakenrijk zijn er genoeg kansen om te switchen tussen bepaalde functies.”

We werken bij Drakenrijk met een aantal medewerkers, die iedere zomer weer terugkeren. Er is ieder jaar werk van de meivakantie tot en met het einde van de zomer. Een jaar heb ik niet kunnen werken, omdat ik toen stage liep voor mijn MBO opleiding recreatie. Dit was geen enkel probleem. Het jaar daarop kon ik weer gewoon terug komen en bijkletsen met iedereen. Super fijn!

Het is een top dag bij BillyBird als het lekker weer is, het druk is op het park, er genoeg collega’s zijn en iedereen op de plek staat, waarbij hij of zij het beste uit zichzelf kan halen en prettig kan werken. Natuurlijk is het fijn als alles op rolletjes loopt en er geen onverwachtse dingen gebeuren. Een top dag bij BillyBird hoort afgesloten te worden met een drankje. Gezellig met alle collega’s.

“We proberen elkaar te helpen en zijn echt een team.”

De lange dagen zijn wel eens lastig, omdat ik een chronische ziekte aan mijn benen heb, maar hier wordt gelukkig altijd door iedereen rekening mee gehouden. We proberen elkaar te helpen en zijn echt een team. Aan het eind van de dag zingen en dansen we samen tijdens het poetsen, maken we grappige filmpjes bij de speeltoestellen, chillen we achter de BeachBar en we hebben natuurlijk elk jaar een teamuitje en personeelsfeest.