Happy Together bij BillyBird Park Hemelrijk. Het park heeft meerdere buitenspeelgebieden, een enorme binnenspeeltuin, een strandbad en grote attracties voor de echte avonturiers!

Buiten vind je het deels overdekte speelgebied Kinderland. Dit gebied staat vol met attracties zoals de nieuwe Ballenfabriek, het Speelcircus, botsauto’s, airtrampolines, een zweef- en draaimolen, de Helihaven, ronddraaiende theekopjes en nog veel meer.

Receptie

Je bent het visitekaartje van BillyBird park Hemelrijk in Volkel, bij jou komen de gasten binnen, sluiten ze lidmaatschappen af of komen met vragen! Natuurlijk vergeet je het uitrijdmuntje niet mee te geven. Voor Juul is een warme, drukke, zomerse dag bij BillyBird Park Hemelrijk een topdag. Iedereen is lekker bezig en je werkt echt als een team samen. We hebben samen veel plezier. Niet alleen onder werktijd, maar ook erna. Na een drukke, warme dag zitten we na om te drinken en na te praten, dat is supergezellig.

Horeca

Om een dagje uit compleet te maken hebben we op BillyBird Park Hemelrijk verschillende horeca voorzieningen. Dan weer sta je achter de bar, in de snackbar of loop je op het terras. Je neemt bestellingen op en bezorgd deze snel, vriendelijk en met een glimlach. Als het druk is zet je een stapje extra. Je houdt de tafels en de omgeving schoon. Natuurlijk sta je de gasten vriendelijke te woord. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat het onze gasten aan niets ontbreekt en dat ze het naar hun zin hebben.

Attractie en toezicht

Het bedienen van attracties en letten op de veiligheid is je belangrijkste taak. Zorgen dat de gasten veilig kunnen genieten, daar doe je het voor! Orde houden en zorgen dat iedereen op een veilige manier gebruik kan maken van de attracties. Zo zegt ook Kay: “Attracties bedienen, orde houden en zorgen dat iedereen op een veilige manier gebruik kan maken van de attracties. Daarnaast hou ik ook een oogje in het zeil bij de Piratenkooi in binnenspeeltuin Zeeroversland of de speelgebieden buiten waaronder de Kinderkermis en de Oervallei!””

Klussen medewerker

We zorgen ervoor dat BillyBird park Hemelrijk er altijd netjes, verzorgd en goed onderhouden uitziet. Ons onderhoudsteam pakt alles aan en verricht alle (kleine) reparaties en onderhoud. Of het nu gaat om speeltoestellen, apparaten, sanitair, toegangspoorten, nergens draaien we onze hand voor om. Ook het groenonderhoud wordt aangepakt en als dat nodig is maken we mee schoon. Kortom we hebben een heel team van mensen met handige handjes. Hier wordt letterlijk samen de klus geklaard.

Copyright BillyBird