Horeca Manager

BillyBird Hemelrijk is op zoek naar een ervaren Horeca Manager. Jij zorgt ervoor dat onze horeca naar een hoger niveau wordt getild van A tot Z. Jij bepaald ons assortiment, onze concepten en coacht onze horecamedewerkers. Wij zoeken een echte topper met liefde voor horeca en gastvrijheid.

Video afspelen

BillyBird Park Hemelrijk in één minuut.

Wat bieden wij jou?

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor de KPI’s binnen de afdeling zoals horeca-omzet, brutomarge, en wachttijden en voor de inkoop, zoals prijsafspraken, leverancierselectie en de voorraad. Ook ben je verantwoordelijk voor de wettelijke registraties en procedures m.b.t. HACCP-registraties, zodat we voldoen aan alle wettelijke eisen van de NVWA. 

Daarnaast zorg jij voor het samenstellen van een passend horeca-assortiment voor zowel reguliere gasten, als scholen, groepen, kinderfeestjes, familiedagen en evenementen. 

Je bepaalt de verkoopprijzen van het assortiment, zorgt dat alles goed in de kassa’s staat en ontwikkelt nieuwe horecaconcepten voor het park. Momenteel hebben wij tien horecapunten waarvan Zeeroversland het hele jaar door geopend is. 

Samen met de afdeling Marketing communiceer je over de menukaarten, tafelkaarten, stoepbordposters en ander POS materiaal. 

Ook coach jij het personeel en draag je zorg voor een goede onboarding van onze horecamedewerkers met onder andere een opleidingsboekje, opleidingstraject en begeleiding van medewerkers naar een volgende functie zoals (assistent) leidinggevende. Je voert de beoordelings- en functioneringsgesprekken met de vaste horeca medewerkers in functiegroep 2 t/m 5. 

Je legt direct verantwoording af aan de parkmanager.

Wat breng je mee?

Een aantal van onze horecapunten

Wie zijn wij?

BillyBird is een natuur- en recreatiepark met strandbad en binnen- en buitenspeeltuin, enkele attracties en horeca. We vinden het belangrijk dat wij iedereen met ieder weertype plezier en ontspanning bieden op een milieuvriendelijke en betaalbare manier. We zeggen niet voor niets bij BillyBird: ‘Happy Together!’.

Momenteel bestaan we uit drie regionale parken BillyBird Hemelrijk, Volkel (Brabant), BillyBird Drakenrijk, Reuver (Limburg) en BillyBird Openluchtzwembad Het Run, Drunen (Brabant).

Jij komt te werken als Horeca Manager bij BillyBird Hemelrijk in Volkel. BillyBird Hemelrijk ontvangt jaarlijks zo’n 375.000 gasten en we hebben inmiddels 86.000 leden. Onze ambitie is om het niveau van onze horeca een flink boost te geven. Samen met jou!

Heb je vragen over de vacature neem dan gerust contact met ons op. Wij kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te mogen ontvangen.

Reageer nu!