BillyBird in het kort

BillyBird is een keten van regionale recreatieparken. We bestaan sinds 1986 en zijn begonnen met BillyBird park Hemelrijk in Volkel. Daar is in 2013 BillyBird park Drakenrijk in Reuver, Limburg bij gekomen en sinds 2019 Openluchtzwembad Het Run in Drunen, Brabant. We vinden het belangrijk dat wij iedereen en met ieder weertype plezier en ontspanning bieden op een milieuvriendelijke en betaalbare manier. Ook voor iedereen die bij BillyBird werkt, doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat werken en plezier samen gaan. Dat breng je namelijk ook over naar onze gasten. We houden rekening met de belangen van alle betrokkenen: de gast, de medewerker en de omgeving. Kortom iedereen is samen Happy Together! Kom je werken bij BillyBird, dan leer je de familie Derks snel kennen en vorm je samen met hun één team.

In wat voor functie zie jij jezelf werken?

Horeca

Door het snel en goed maken van een bestelling tover je weer een lach op het gezicht van een gast. Je hebt even tijd, dus je maakt nog kort even een praatje, terwijl je ziet dat de kinderen smullen van de frietjes en hun snack. Hoe leuk is het om te werken tussen en voor gasten die plezier hebben.

Attracties en onderhoud

Het bedienen van attracties en letten op de veiligheid is je belangrijkste taak. Zorgen dat de gasten veilig kunnen genieten, daar doe je het voor! Orde houden en zorgen dat iedereen op een veilige manier gebruik kan maken van de attracties.

Receptie

Je bent het visitekaartje van BillyBird, bij jou komen de gasten binnen, sluiten ze lidmaatschappen af, of komen met vragen! Zoals Dionne zegt: “Een top dag bij BillyBird is voor mij een dag met veel bezoekers. Ik vind het fijn om constant bezig te zijn. Mijn dag is helemaal goed wanneer de bezoekers ook blij zijn. Wat ik altijd fantastisch vind, is wanneer je de kleine kinderen zo blij ziet. Tot slot is het dan natuurlijk ook top wanneer er bezoekers terug komen naar de receptie om een lidmaatschap af te sluiten na een fijne dag in het park”.

Technische dienst en groenonderhoud

Het park ligt er spik en span bij. Samen zorg je ervoor dat alles netjes en schoon is. Waar nodig verricht je een reparatie. Bijvoorbeeld een deur die niet goed sluit, een prullenbak waarvan het deksel open blijft staan of een speeltoestel waarvan je iets vervangt. Dankzij jou ziet ook het groen er verzorgd uit en blijft er geen propje liggen. Zo is elke dag anders en zorg je ervoor dat de gasten onbezorgd kunnen genieten.

Kantoor en organisatie

Ook achter de schermen wordt er met plezier en toewijding hard gewerkt. Er moet veel gedaan worden en om ervoor te zorgen dat er niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst genoten kan worden door onze gasten bij BillyBird. Daarvoor hebben we collega’s nodig die professional zijn op hun vakgebied én zich herkennen in onze kernwaarden  Zoals Gerie zegt: “We doen het met z’n allen, daarbij is de bijdrage van iedereen belangrijk. Er wordt hard gewerkt, maar plezier in je werk staat voorop!Dat merken onze gasten en daarom komen ze terug!. We zijn Happy Together!”

Staat er voor jou geen passende vacature tussen, maar zie jij jezelf als onze nieuwe collega. Geen punt, je kan altijd een open sollicitatie doen.

Copyright BillyBird