BillyBird in het kort

BillyBird is een keten van regionale recreatieparken. We bestaan sinds 1986 en zijn begonnen met BillyBird park Hemelrijk in Volkel. Daar is in 2013 BillyBird park Drakenrijk in Reuver, Limburg bij gekomen en sinds 2019 Openluchtzwembad Het Run in Drunen, Brabant. We vinden het belangrijk dat wij iedereen en met ieder weertype plezier en ontspanning bieden op een milieuvriendelijke en betaalbare manier. Ook voor iedereen die bij BillyBird werkt, doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat werken en plezier samen gaan. Dat breng je namelijk ook over naar onze gasten. We houden rekening met de belangen van alle betrokkenen: de gast, de medewerker en de omgeving. Kortom iedereen is samen Happy Together! Kom je werken bij BillyBird, dan leer je de familie Derks snel kennen en vorm je samen met hun één team.

Veel gestelde vragen

Kan ik een open sollicitatie sturen?

Ben je niet de vacature tegengekomen die je zoekt? Laat dan je contactgevens achter via een open sollicitaite en geef aan waar je naar op zoek bent. Zodra er hiervoor dan een vacature ontstaat, krijg je bericht dat we aan het werven zijn en kan je meteen solliciteren!

Hoe oud moet ik zijn om bij BillyBird te mogen werken?

Om bij BillyBird te kunnen werken, moet je minimaal 15 jaar oud zijn. Via onze homepagina heb je de mogelijkheid om naar de pagina over bijbanen te gaan. Laat meteen je gegevens achter door op ‘Solliciteren’ te klikken.

Ontvang ik een stagevergoeding als ik bij BillyBird stage ga lopen?

BillyBird vindt het logisch dat, als je werkt, hier ook iets tegenover staat. Het bedrag is afhankelijk van de opleiding een MBO-er krijgt € 11,- en een HBO krijgt € 15,- per gewerkte dag.

Met wie kan ik contact opnemen als ik vragen heb over mijn sollicitatie?

Als je vragen hebt over jouw sollicitatie of over een vacature dan kan je contact opnemen met de contactpersoon die vermeld staat bij de vacature.

Heb je geen passend antwoord gevonden op jouw vraag?

Neem dan contact op met Gerrie Derks door te mailen naar personeelszaken@billybird.nl of bel 0413 – 277 000

Hoe log ik in op mijn sollicitatie

Wil je nog een keer terugkijken naar je sollicitatie? Dan heb je via het opgegeven e-mailadres een bericht ontvangen met daarin jouw inloggegevens. Heb je deze gegevens niet meer bij de hand? Klik dan hier, vul jouw e-mailadres in en klik vervolgens op ‘vergeten?’.

Staat er voor jou geen passende vacature tussen, maar zie jij jezelf als onze nieuwe collega. Geen punt, je kan altijd een open sollicitatie doen.

Copyright BillyBird