Happy Together bij BillyBird Park Hemelrijk. Het park heeft meerdere buitenspeelgebieden, een enorme binnenspeeltuin, een strandbad en grote attracties voor de echte avonturiers!

Buiten vind je het deels overdekte speelgebied Kinderland. Dit gebied staat vol met attracties zoals de nieuwe Ballenfabriek, het Speelcircus, botsauto’s, airtrampolines, een zweef- en draaimolen, de Helihaven, ronddraaiende theekopjes en nog veel meer.

Juul – Leidinggevende bij de receptie

Mijn naam is Juul Verbakel. Ik werk als leidinggevende bij de receptie van BillyBird Park Hemelrijk. Bij de receptie ontvang ik gasten en sta ik voor ze klaar wanneer ze vragen of klachten hebben over het park. Daarnaast sluit ik abonnementen af en beantwoord ik de mail, telefoon en social media.  

“Ik stapte toch wel een klein beetje zenuwachting op mijn fiets richting BillyBird voor mijn sollicitatie, maar al snel bleek dit nergens voor nodig te zijn.” 

Ik kwam als kind samen met mijn ouders vaak bij BillyBird en besloot toen ik een vacature voorbij zag komen te solliciteren. Ik stapte toch wel een klein beetje zenuwachtig op mijn fiets richting BillyBird voor mijn sollicitatie, maar al snel bleek dit nergens voor nodig te zijn. Samen met een groepje jongens en meiden kreeg ik een korte presentatie over het werken bij Hemelrijk. Daarna heb ik nog even gesproken met een van de medewerkers. Een leuk en informeel gesprek, waarin ook ruimte was voor mijn eigen vragen.  

 Ik vond het erg fijn dat er tijdens de eerste dagen altijd iemand in de buurt was aan wie ik mijn vragen kon stellen. 

Mijn eerste werkdagen in het voorjaar van 2016 werd ik gekoppeld aan een van de andere medewerkers, mijn buddy. Ik vond het erg fijn dat er tijdens de eerste dagen altijd iemand in de buurt was aan wie ik mijn vragen kon stellen.  

“Samen zorgen we ervoor dat onze gasten een leuke dag beleven.” 

Het enthousiasme van gasten maakt dat ik iedere dag met plezier naar mijn werk ga. Naast het leuke contact dat je bij BillyBird hebt met de gasten en de kinderen, is er ook een erg fijne en ontspannen werksfeer en een gezellige groep collega’s. Samen zorgen we ervoor dat onze gasten een leuke dag beleven. Het werk is gevarieerd en iedere dag is anders; andere gasten, andere collega’s en andere werkzaamheden. Binnen BillyBird staat iedereen open voor nieuwe ideeën en wordt er ook echt naar je mening geluisterd. 

 Op drukke dagen ben je lekker bezig en merk je dat we echt als een team aan het werk zijn.” 

Een top dag bij BillyBird is voor mij een warme, drukke, zomerse dag. Op drukke dagen ben je lekker bezig en merk je dat we echt als een team aan het werk zijn. Er is op deze dagen altijd wel iets te lachen en we sluiten vaak af met een gezellige nazit, iets drinken met collega’s na werktijd. Buiten het werk zie ik mijn collega’s trouwens ook. De uitjes, personeelsfeestjes en borrels die meerdere keren per jaar worden georganiseerd zijn altijd iets om naar uit te kijken. Op deze avonden krijgen we de kans buiten werktijd bij te praten met al onze collega’s en samen een gezellige avond te beleven.  

Ondanks de grote groep collega’s hebben de eigenaren Ton en Gerrie aandacht voor en interesse in al hun medewerkers.”  

Ton en Gerrie zijn mijn grote voorbeeld binnen BillyBird. Ze zijn erg enthousiast en betrokken en staan altijd klaar voor hun medewerkers. Wanneer we er even niet uit komen, zijn zij altijd bereid bij te springen en mee te denken. Ondanks de grote groep collega’s hebben de eigenaren Ton en Gerrie aandacht voor en interesse in al hun medewerkers.  

Sascha – Leidinggevende bij de Horeca

Mijn naam is Sascha van Kessel. Ik werk als leidinggevende bij de horeca. Het werken bij BillyBird is voor mij goed te combineren met mijn opleiding en sporten.

“Het werken bij BillyBird is goed te combineren met mijn opleiding en sporten!”

Ik heb gesolliciteerd bij BillyBird, omdat ik had gehoord dat het leuk, gezellig en afwisselend is en dat kan ik nu zelf ook bevestigen. Naast het verdienen van geld, vind ik de gezelligheid van collega’s op de werkvloer en buiten het werk om een goede reden om voor BillyBird te kiezen. En natuurlijk is het fijn dat je ’s zomers lange dagen kunt maken.

“Tijdens het werken heb ik geleerd waar mijn kwaliteiten liggen, waardoor ik mezelf nog meer tot mijn recht kan laten komen.”

Mijn sollicitatie verliep goed. Ik voelde me meteen wel op mijn gemak. Tijdens het werken heb ik geleerd waar mijn kwaliteiten liggen, waardoor ik mezelf nog meer tot mijn recht kan laten komen.

“Ik hou ervan om lekker bezig te zijn en door te werken.”

Een top dag bij BillyBird is voor mij een dag waarbij het lekker vol zit, waardoor je steeds bezig bent en dat dat dan ook lekker loopt binnen het team. Ik houd ervan om lekker bezig te zijn en door te werken. Als leidinggevende zou ik dan nog wel willen leren om ook op zo’n drukke dag alles op rolletjes te laten verlopen.”

“Het is altijd heel gezellig.”

Wat ik aan jongeren wil meegeven die misschien willen solliciteren bij BillyBird? Nou, dat er gewoon echt een heel fijne werksfeer hangt. Het is altijd heel gezellig. In het kermisseizoen gaan we vaak zelfs buiten werktijd om met een heleboel collega’s (ook van de receptie, onderhoud en attracties) naar kermissen in de omgeving en dit zorgt voor hele leuke en gezellige avonden, waarbij de band tussen de medewerkers echt verstevigd wordt.

Mijn grote voorbeelden bij BillyBird zijn Suzan en Marle. Dit zijn twee leidinggevenden in de horeca, van wie ik veel af kijk over het leiding geven en waar ik mee kan sparren over bepaalde dingen. Zij weten het overzicht te houden en rust uit te stralen naar de gasten en naar de rest van het team.

Kay – Medewerker attracties en toezicht

Mijn naam is Kay Broeksteeg. Ik werk als medewerker Attracties & Toezicht bij BillyBird Park Hemelrijk. Dat betekent attracties bedienen, orde houden en zorgen dat iedereen op een veilige manier gebruik kan maken van de attracties. Daarnaast hou ik ook een oogje in het zeil bij de Piratenkooi in binnenspeeltuin Zeeroversland  of de speelgebieden buiten waaronder de Kinderkermis en de Oervallei.  

Achteraf gezien ben ik onnodig gespannen geweest voor het sollicitatiegesprek.” 

Ik heb gesolliciteerd bij BillyBird, omdat ik een sportopleiding heb gevolgd en het interessant vond om bij een van de survivalattracties te werken. Daarnaast vind ik het leuk kinderen en hun ouders en of begeleiders te enthousiasmeren. Na het invullen van een sollicitatieformulier op de website, werd ik uitgenodigd via een e-mail voor een speeddate. Dit houdt in dat je naar het park komt en een presentatie krijgt over het werken bij BillyBird. Daarnaast had ik een gesprekje met Gerrie, een van de eigenaren. Een heel leuk gesprek. Als ik nu opnieuw zou solliciteren, dan zou ik minder gespannen zijn. Dat is nergens voor nodig.  

“In de zomer kun je lekker na een hete werkdag afkoelen door een plons van de duikplank in het water te nemen.” 

Geen dag is hetzelfde bij BillyBird en dat maakt het werken leuk en uitdagend. Nadat het park is gesloten en alles netjes en opgeruimd is, kun je gezellig met het hele team (horeca, attracties & toezicht en onderhoud) nazitten. En in de zomer kun je lekker na je hete werkdag afkoelen door een plons van de duikplank in het water te nemen!  

“Naast het verdienen van geld, is de gezelligheid bij BillyBird de belangrijkste reden voor mij om er te werken.”  

Een top dag bij BillyBird voor mij is het wanneer de gasten en het personeel beide met een tevreden gevoel naar huis gaan. Naast het verdienen van geld, is de gezelligheid bij BillyBird de belangrijkste reden voor mij om er te werken. De momenten dat je collega’s aflost, zodat zij ook pauze kunnen nemen, de personeelsfeestjes en je krijgt als medewerker gratis softijs en korting op eten tijdens het werken! 

Eigenaresse Gerrie is mijn grote voorbeeld bij BillyBird. Ik heb bewondering voor haar, omdat ze iedereen bij naam kent en erg betrokken is. Ik zou anderen aanraden om bij BillyBird te komen werken, omdat het gezellig werken is en het voor niemand uitmaakt welke functie je doet. Iedereen telt mee en alles doe je samen.  

  

Dion – Assistent leidinggevende bij de receptie

Mijn naam is Dion Immers. Ik werk als assistent leidinggevende bij de receptie. Dat wil zeggen dat ik de leidinggevende ondersteun. Het werk varieert van medewerkers rouleren en nieuwe medewerkers inwerken tot het park openen en sluiten.

“Als je snel een baan zoekt, ideaal!”

Het leek mij erg leuk om bij een receptie te werken. Ik kende het park al van vroeger, dus ik wist een beetje wat me te wachten stond. Ook is BillyBird voor mij dicht bij huis, wat het al helemaal handig maakt. Mijn sollicitatie verliep heel vlot. Eerst kregen we uitleg over het werken als groep en daarna volgde een informeel gesprek. Hierdoor werd de druk en spanning ook wat minder. Ik kon zelfs meteen de dag erna beginnen als ik wilde. Dus, als je snel een baan zoekt, ideaal!

 “Het leukst aan werken bij BillyBird vind ik natuurlijk de collega’s.”

Het leukste aan werken bij BillyBird vind ik natuurlijk de collega’s, maar het werken helpt mij ook bij mijn opleiding Commerciële economie. Het sales aspect komt namelijk deels terug in het werken bij de receptie. Je voert gesprekken met de gast over de lidmaatschappen, dus je hebt een bepaald doel waar je naar kan streven.

“In de vakanties kun je lekker veel uren maken.”

Naast het verdienen van geld vind ik het ook gewoon leuk om in contact te komen met volwassenen en kinderen. Het werken is afwisselend en blijft een uitdaging met iedere keer weer vragen van gasten waar je als receptiemedewerker antwoorden bij zoekt.

Het is ideaal dat je zelf aan kan geven wanneer je wel of niet kan werken. Ook kun je in de vakanties lekker veel uren maken. En elke dag een gratis softijs eten als je aan het werk bent. Haha! Bij BillyBird wordt alles en iedereen geaccepteerd. Al met al is het een hele fijne werksfeer.

 “Mijn dag is helemaal goed wanneer de bezoekers ook blij zijn.”

Een top dag bij BillyBird is voor mij een dag met veel bezoekers. Ik vind het fijn om constant bezig te zijn. Mijn dag is helemaal goed wanneer de bezoekers ook blij zijn. Wat ik altijd fantastisch vind, is wanneer je de kleine kinderen zo blij ziet. Tot slot is het dan natuurlijk ook top wanneer er bezoekers terug komen naar de receptie om een lidmaatschap af te sluiten na een fijne dag in het park.

“Mij lijkt het vet om ooit nog eens teamleider te worden.”

Mijn grote voorbeeld bij BillyBird is Parkmanager Maarten. Mij lijkt het heel vet om een succesvol park te kunnen runnen. Bij BillyBird zijn er altijd doorgroeimogelijkheden en mij lijkt het heel vet om ooit nog eens teamleider te worden.

Joey van de Ven – Klusmedewerker bij de Civiele Dienst

Mijn naam is Joey van de Ven. Ik werk als klusmedewerker bij de civiele dienst van BillyBird Park Hemelrijk. Als medewerker bij de civiele dienst zorg ik er samen met mijn teamgenoten voor dat alle schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd worden en dat het op en rondom het park netjes bijgehouden wordt. Denk hierbij aan het inspecteren van speeltoestellen, het schoonhouden van het park en het onderhouden van al het groen.

“Toen ik bij BillyBird ging solliciteren was ik in het begin wel nerveus, maar tijdens het sollicitatiegesprek met Gerrie voelde ik mij al snel op mijn gemak.”

Ik werk inmiddels al ruim 6 jaar bij BillyBird. Toen ik bij BillyBird ging solliciteren was ik in het begin wel nerveus, maar tijdens het sollicitatiegesprek met Gerrie voelde ik mij al snel op mijn gemak.

Ik had eerst een andere baan, maar daar vond ik het werken niet leuk. De taken in de vacature voor klusmedewerker spraken mij wel aan. Naast het leuke contact dat ik nu heb met collega’s, vind ik de afwisseling tijdens het werken bij BillyBird ook heel fijn. Doordeweeks ga ik naar school, werk ik thuis mee en ga ik naar de scouting. In het weekend kan ik dan bij Hemelrijk variërend werk doen.

“Naast het leuke contact dat ik nu heb met collega’s, vind ik de afwisseling tijdens het werken bij BillyBird ook heel fijn.”

Als je mij vraagt wat een topdag bij Hemelrijk is, dan zeg ik: Als we met alle collega’s als een geoliede machine hebben gewerkt en al het werk is aan het eind van de dag gedaan. Het is altijd gezellig met de collega’s onder elkaar. Tijdens het werk, maar ook daarna. We sluiten de dag meestal af door samen ‘na te zitten’. Zo noemen we het als we de dag afsluiten met een drankje en nog even bespreken hoe het die dag is gegaan.

 “Ik zou iedereen aanraden om bij BillyBird aan de slag te gaan, omdat we zo’n leuk team hebben en altijd voor elkaar klaar staan.”

Ik zou iedereen aanraden om bij BillyBird als klusmedewerker aan de slag te gaan, omdat we zo’n leuk team hebben en altijd voor elkaar klaar staan. Uiteindelijk zorgt dat ervoor dat we met z’n allen altijd veel voor elkaar krijgen en resultaat kunnen boeken.

Copyright BillyBird