Onze merkwaarden

Wat vinden wij belangrijk?

Happy Together at Work

Onze merkwaarden vormen het kompas waarop we varen. Ze vertegenwoordigen wat we echt belangrijk vinden en geven richting aan ons complete doen en laten. Zo doen we het bij BillyBird:

Samen

Samen hebben we hetzelfde doel: gasten een fantastische tijd bezorgen. Dat kunnen we niet alleen. Daar hebben we elkaar heel hard voor nodig. Samenwerken en collegialiteit staan bij BillyBird dan ook hoog in het vaandel.
Wij zijn ‘Happy Together’ in alles wat we doen!

Attent en behulpzaam

Alles om het gasten naar de zin te maken. Onze gasten zijn een dagje uit en daarom doen wij er alles aan om hun verblijf zo prettig en makkelijk mogelijk te maken. Door een stapje extra te zetten of onverwacht aandacht te geven, maken we hun dagje weg onvergetelijk. Wij staan altijd klaar om te helpen.
Wij geloven in ‘de kracht van onverwacht’!

Toegankelijk

Bij BillyBird is iedereen welkom en zorgen wij ervoor dat iedereen zich thuis voelt. Ongeacht geslacht, huidskleur, leeftijd, achtergrond of afkomst. Voor ons is iedereen gelijk.
Jij kan het verschil maken!

Vrolijk en enthousiast

Smile: you’re on stage! Plezier werkt aanstekelijk. Lol hebben in wat je doet, is super belangrijk. Niet alleen voor jezelf, maar ook zeker voor je collega’s en gasten. Gasten houden van positieve en enthousiaste medewerkers. Ze verheugen zich op een leuke dag bij BillyBird en juist dan wil je alleen maar vrolijke mensen om je heen.
Wij trakteren onze gasten altijd op een glimlach.