Allround Recreatiemedewerker

Ben je op zoek naar een leuke bijbaan of vakantiewerk als Allround Recreatiemedewerker bij BillyBird Park Drakenrijk? Je krijgt volop de kans om jezelf te ontwikkelen, nieuwe mensen te leren kennen en gasten blij te maken. Je werkt samen met een hecht team en hebt te maken met verschillende en afwisselende werkzaamheden. 

Video afspelen

BillyBird Park Drakenrijk in één minuut.

Wat ga je doen?

Allround betekent dat je op verschillende afdelingen ingezet kunt worden. 
 
Als Medewerker Receptie ben je het visitekaartje van ons park en ontvang je de gasten met een grote glimlach. Je scant tickets, sluit abonnementen af en zorgt ervoor dat de gast goed is geïnformeerd.

Als Medewerker Horeca zorg je dat de gast is voorzien van een drankje, een hapje en een snackje. Daarnaast zorg je voor een schone werkomgeving waarbij de gasten kunnen genieten van een heerlijk dagje uit.

Als Medewerker Toezicht ben jij mede verantwoordelijkheid voor de veiligheid van onze gasten in en rondom het water en dat wanneer nodig, er op tijd hulp is.

De mogelijkheid bestaat om binnen deze functies af te wisselen, zo wordt jouw vakantiebaan een leuke, leerzame en afwisselende job. Heb je een voorkeur voor een van de functies, ook dat is bespreekbaar. Daarbij word je goed ingewerkt en zorgen we voor begeleiding, je staat er nooit alleen voor.
 

Wat bieden wij jou?

Wat breng je mee?

Wie zijn wij?

Bij BillyBird Park Drakenrijk geniet je met de hele familie van een verfrissende duik in het strandbad, wandeling door het Drakenbos en binnenkort kun je spelen in het grootste speelkasteel van Nederland in het nieuwe speelgebied Riddersheide. 

BillyBird wil het succesvolle concept van BillyBird Park Hemelrijk in Volkel (Brabant) ook realiseren bij BillyBird Park Drakenrijk in Reuver. Dat betekent als bezoeker zelf actief bezig zijn en speelplezier bij ieder weertype.

BillyBird Park Drakenrijk is volop bezig om uit te groeien tot een volwaardig recreatiepark met zowel buiten- als binnenattracties. Het nieuwe speelkasteel wordt daarbij de eerste grote eyecather van het park.

Bekijk op het YouTube-kanaal van BillyBird ook video’s van Medewerker Receptie & Horeca.

Wat verdien je?

We willen je natuurlijk goed belonen. Daarom hebben we recentelijk onze uurlonen verhoogd! Hieronder zie je het all-in uurloon.

16 € 10,31
17 € 10,31
18 € 11,10
19 € 11,89
20 € 13,87
21> € 15,86

Sollicitatieprocedure

Reageer nu!