Medewerker Horeca

Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in de horeca? Bij BillyBird Park Drakenrijk krijg je volop de kans om jezelf te ontwikkelen, nieuwe mensen te leren kennen en gasten blij te maken. Je werkt bij een van onze horecapunten en zorgt samen met je collega’s dat onze gasten een fijne dag beleven.

Video afspelen

BillyBird Park Drakenrijk in één minuut.

Wat bieden wij jou?

Wat ga je doen?

Als Medewerker Horeca zorg je dat gasten snel en met een glimlach de bestelling ontvangen én kunnen genieten van een drankje, ijsje, broodje of snack. Daarnaast zorg je voor een schone werkomgeving waarbij de gasten kunnen genieten van een heerlijk dagje uit.

De zon schijnt door de ramen en de vogels fluiten: tijd om wakker te worden. Na een heerlijk ontbijtje kom je aan bij BillyBird Park Drakenrijk. Vandaag sta je in de ochtend ingepland bij St. Joris. Tientallen ijsjes & spirello’s komen voorbij. Tijdens de pauze klets je wat met collega’s, waarna het tijd is om weer aan de slag te gaan. Na de pauze sta je ingepland bij de cafetaria. Veel gasten bestellen later in de middag nog friet met een snack. Wat een gezellige drukte! Je zorgt ervoor dat de gasten op de afgesproken tijd én met een glimlach de bestelling krijgen. Van friet tot frikandellen en van een broodje kroket tot een kaassoufflé: jij en je collega’s draaien je hand er niet voor om. Iedereen tevreden? Dan is het tijd om naar huis te gaan. Op naar de volgende werkdag!

Wat breng je mee?

Wie zijn wij?

Bij BillyBird Park Drakenrijk geniet je met de hele familie van een verfrissende duik in het strandbad, wandeling door het Drakenbos en binnenkort kun je spelen in het grootste speelkasteel van Nederland in het nieuwe speelgebied Riddersheide. 

BillyBird wil het succesvolle concept van BillyBird Park Hemelrijk in Volkel (Brabant) ook realiseren bij BillyBird Park Drakenrijk in Reuver. Dat betekent als bezoeker zelf actief bezig zijn en speelplezier bij ieder weertype.

BillyBird Park Drakenrijk is volop bezig om uit te groeien tot een volwaardig recreatiepark met zowel buiten- als binnenattracties. Het nieuwe speelkasteel wordt daarbij de eerste grote eyecather van het park.

Bekijk op het YouTube-kanaal van BillyBird ook video’s van Medewerker Receptie 

Wat verdien je?

Recentelijk zijn al onze uurlonen verhoogd! Hieronder vind je het all-in uurloon.
Het all-in uurloon is inclusief verlofuren en vakantietoeslag.

16 € 10,31
17 € 10,31
18 € 11,10
19 € 11,89
20 € 13,87
21> € 15,86

Sollicitatieprocedure

Reageer nu!