Medewerker Receptie

Ben je op zoek naar een leuke bijbaan voor in de weekenden en in de vakanties? Als medewerker Receptie bij BillyBird Park Drakenrijk krijg je volop de kans om jezelf te ontwikkelen, nieuwe mensen te leren kennen en gasten blij te maken! Als medewerker Receptie ben jij het visitekaartje van ons park. Je bent vriendelijk, enthousiast en gast gericht. 

Video afspelen

BillyBird Park Drakenrijk in één minuut.

Wat bieden wij jou?

Wat ga je doen?

Als medewerker Receptie ben jij hét aanspreekpunt van het park. Gasten komen jou als eerste tegen bij ons entree tijdens een dagje uit en kunnen bij je terecht voor vragen. Je verkoopt dagtickets, sluit lidmaatschappen af en lost verschillende klantvragen via telefoon of e-mail op. Hiermee draag je bij aan een onvergetelijk en heerlijk dagje weg voor de bezoekers. 

Zo kan een werkdag er voor jou uitzien: De wekker gaat! Je rolt je bed uit en haast je naar BillyBird Park Drakenrijk. De vogels fluiten en het zonnetje schijnt: dat belooft een mooie dag te worden. Eenmaal aangekomen op de receptie mag je starten bij kassa 2. Oh, de eerste gasten zijn al gearriveerd. Je scant alle pasjes op geldigheid, controleert de foto’s, wenst ze een fijne dag en laat ze binnen. Tussendoor verkoop je talloze dagtickets, waarna je de bezoekers met een grote glimlach toegang geeft tot het park. Tijd voor pauze: even bijkletsen met andere medewerkers. De rest van de dag beantwoord jij vragen via de mail en los je telefonisch vragen op.  Aan het einde van de dag maak je de receptie netjes en ga je met een voldaan gevoel alweer naar huis!

Wat breng je mee?

Wie zijn wij?

Bij BillyBird Park Drakenrijk geniet je met de hele familie van een verfrissende duik in het strandbad, wandeling door het Drakenbos en binnenkort kun je spelen in het grootste Speelkasteel van Nederland in het nieuwe speelgebied Riddersheide. 

BillyBird wil het succesvolle concept van BillyBird Park Hemelrijk in Volkel (Brabant) ook realiseren bij BillyBird Park Drakenrijk in Reuver. Dat betekent als bezoeker zelf actief bezig zijn en speelplezier bij ieder weertype.

BillyBird Park Drakenrijk is volop bezig om uit te groeien tot een volwaardig recreatiepark met zowel buiten- als binnenattracties. Het Speelkasteel is daarbij de eerste grote eyecather van het park.

Bekijk op het YouTube-kanaal van BillyBird ook video’s van Medewerker Horeca.

Wat verdien je?

Recentelijk zijn al onze uurlonen verhoogd! Hieronder vind je het all-in uurloon. 
Het all-in uurloon is inclusief verlofuren en vakantietoeslag.

17 € 10,31
18 € 11,10
19 € 11,89
20 € 13,87
21> € 15,86

Sollicitatieprocedure

Interesse?

Spreekt jou dit aan en krijg je hier een goed en warm gevoel bij? Solliciteer dan snel hieronder!