Park Manager

Ben je de enthousiaste werker die leiding wil geven aan een jong en energiek team op BillyBird Drakenrijk in Reuver. Draag jij graag de verantwoordelijkheid en zorg jij ervoor dat onze gasten een fantastische dag beleven op het park? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Video afspelen

BillyBird Drakenrijk in één minuut.

Wie zijn wij?

Wij zijn BillyBird! Wij geloven in de kracht van “Happy Together”. Dit betekent dat onze parken een middel zijn voor ouders en kinderen en voor vrienden om hun onderlinge banden te verstevigen. Onze parken staan voor eenvoudig en tijdloos vermaak in een natuurlijke omgeving met unieke speelwerelden, zowel buiten als binnen.

Bij de 3 BillyBird parken hebben we op dit moment 85.000 leden. Hiervan zijn er bijna 5.000 lid bij Drakenrijk en de doelstelling is om dit aantal ieder seizoen te laten groeien.

De gastbeleving staat bij ons op nummer 1. Dit betekent dat het park altijd goed onderhouden moet zijn, de medewerkers vrolijk & enthousiast zijn en goede horeca is ook zeer belangrijk. In 3 verschillende verkooppunten, met elk verschillende gerechten, zijn we continu aan het werk om de verwachting van onze gasten te overtreffen door korte wachtrijen en goed eten voor betaalbare prijzen aan te bieden.

Drakenrijk staat nog aan het begin van een ontwikkeling. We hebben momenteel zo’n 50.000 gasten per jaar. Vorig seizoen openden we het gebied Riddersheide met als belangrijkste attractie een 25 m hoog Speelkasteel. Daarnaast heeft Drakenrijk een evenemententerrein. Hier willen we 3 grote evenementen per jaar op laten organiseren. Kleine evenementen die geen geluidsoverlast veroorzaken, zoals bedrijfsfeesten, kunnen we hier ook gemakkelijk faciliteren.


Dit seizoen vindt de officiële opening plaats van de 4,5 ha drijvende zonnepanelen op de kleine plas. Deze wekken genoeg stroom op voor ca. 2.000 huishoudens.

De volgende verantwoordelijkheden horen bij je werk

Als parkmanager geef je leiding aan een jong en energiek team bestaande uit oproepkrachten. Jij bent de eerste liefst full time kracht. Jij stuurt zowel de horeca- als de receptie medewerkers aan en regelt het hele park.

Je kunt terug vallen op BillyBird Facilities. Daar heb je een ambitieus team met allerlei professionals met ieder hun eigen vakgebied. Te denken valt daarbij aan Marketing, Receptie, Horeca, Attracties & Toezicht, Entertainment en Technische Dienst.

Voor de volgende doelstellingen ben je verantwoordelijk:

 • Omzet per bezoeker;
  o Conversie dagbezoeker naar lid
  o Ontwikkelen en uitrollen van (nieuwe) horeca concepten en gastbeleving
  o Beoordelen financiële rapportages en waar nodig bijsturen
  o Wachtrijen voorkomen door efficiënte bereidingen, met oog voor kwaliteit
  o Bewaken van de kwaliteit van alle horeca gerechten
 • Gasttevredenheid
 •  Medewerkerstevredenheid
 • Naleving van horeca gerelateerde wet- en regelgeving
 • Tijdens de drukte in het hoogseizoen steek je uiteraard ook zelf de handen uit de mouwen
 • Als je jaarrond wilt werken, zet je je in de winterperiode bij Facilities in voor Drakenrijk en de rest van de keten. Je denkt mee na over hoe we komen tot een jaarrond park en organisatie. Met de bouw van een binnenspeeltuin is ons concept pas compleet.

Wat kun je van ons verwachten?

Je bepaalt je eigen rooster, wel rekening houdende met schoolvakanties en weekenden. Verder:

Wij bieden jou de mogelijkheid om deel uit te maken van de ‘BillyBird’ familie. Je zult je snel welkom voelen binnen ons team. 

Wat breng je mee?

We zoeken een enthousiaste werker (!) die leiding geeft in het park en in de horeca. Die in de zomer vaak pas naar huis gaat als het werk is afgerond, waarbij ervaring in de horeca een grote pré is. De voorkeur gaat uit naar iemand met een HBO opleiding; bijv. Hogere Hotelschool, PABO of Toneelschool. 

Werken met jeugd en met gasten is een sociaal beroep, dus sociale vaardigheden zijn zeker vereist. Je bent een echte teamplayer, je draait je handen niet om, om medewerkers op te leiden en te motiveren; waarbij ook tijd is voor gezelligheid. We willen dat Drakenrijk een Beesels park wordt. Bij gelijke geschiktheid geniet een kandidaat uit de gemeente Beesel de voorkeur.

Krijg hierboven een voorproefje van het park! 

Sollicitatieprocedure

Reageer nu!