Fulltime/parttime Recreatiemedewerker

Ben je op zoek naar een leuke baan bij BillyBird Park Drakenrijk als recreatiemedewerker? Je krijgt volop de kans om jezelf te ontwikkelen, nieuwe mensen te leren kennen en gasten blij te maken.

Video afspelen

BillyBird Park Drakenrijk in één minuut.

Wat ga je doen?

Als fulltime/parttime recreatiemedewerker ben jij overal op het park inzetbaar.

Zo ben jij als Medewerker Receptie het visitekaartje van ons park en ontvang je gasten met een grote glimlach.

Als Medewerker Horeca zorg je dat de gast is voorzien van een hapje en drankje en zorg je voor een schone werkomgeving waarbij de gasten kunnen genieten van een heerlijk dagje uit.

Als Medewerker Toezicht ben jij mede verantwoordelijkheid voor de veiligheid van onze gasten in en rondom het water. Kortom, een veelzijdige en afwisselende functie! 

Zo kan een werkdag er voor jou uitzien: De wekker gaat! Je rolt je bed uit en haast je naar BillyBird Park Drakenrijk. De vogels fluiten en het zonnetje schijnt: dat belooft een mooie dag te worden. Eenmaal aangekomen op de receptie mag je starten bij kassa 2. Oh, de eerste gasten zijn al gearriveerd. Je scant alle pasjes op geldigheid, controleert de foto’s, wenst ze een fijne dag en laat ze binnen. Tussendoor verkoop je talloze dagtickets, waarna je de bezoekers met een grote glimlach toegang geeft tot het park. Tijd voor pauze: even bijkletsen met andere medewerkers. De rest van de dag voorzie je in horecapunt St. Joris de gasten van lekkere hapjes en drankjes. Vervolgens maak je alles schoon en ga je met een voldaan gevoel alweer naar huis!

Wat bieden wij jou?

Wat breng je mee?

Wie zijn wij?

Bij BillyBird Park Drakenrijk geniet je met de hele familie van een verfrissende duik in het strandbad, wandeling door het Drakenbos en binnenkort kun je spelen in het grootste Speelkasteel van Nederland in het nieuwe speelgebied Riddersheide. 

BillyBird wil het succesvolle concept van BillyBird Park Hemelrijk in Volkel (Brabant) ook realiseren bij BillyBird Park Drakenrijk in Reuver. Dat betekent als bezoeker zelf actief bezig zijn en speelplezier bij ieder weertype.

BillyBird Park Drakenrijk is volop bezig om uit te groeien tot een volwaardig recreatiepark met zowel buiten- als binnenattracties. Het nieuwe Speelkasteel is daarbij de eerste grote eyecather van het park.

Bekijk op het YouTube-kanaal van BillyBird ook video’s van Medewerker Toezicht & Horeca.

Sollicitatieprocedure

Interesse?

Spreekt jou dit aan en krijg je hier een goed en warm gevoel bij? Solliciteer dan snel hieronder! 

Heb je nog vragen? Schroom niet en stel gerust je vraag via WhatsApp of bel even naar 06-57614170. Mailen mag ook naar personeelszakendrakenrijk@billybird.nl