Bij BillyBird Park Drakenrijk (in Reuver) werk je op de verschillende afdelingen waaronder receptie, horeca, toezicht en algemene taken. Het is een leuke, flexibele functie met veel afwisseling in taken en verantwoordelijkheden en de vrijheid om die goed uit te voerenJe wordt natuurlijk goed ingewerkt en we zorgen voor begeleiding. Je staat er nooit alleen voor. 

Receptie

Je ontvangt de gasten van BillyBird Park Drakenrijk met een grote glimlach en wenst ze een hartelijk welkom en een heerlijke dag! Gasten met een abonnement begroet je en laat je snel binnen. Je beantwoord vragen van je gasten en sluit lidmaatschappen af 
Zoals Kelly zegt: “Een top dag bij BillyBird is voor mij een dag met veel bezoekers. Ik vind het fijn om constant bezig te zijn. Mijn dag is helemaal goed wanneer de bezoekers ook blij zijn. Wat ik altijd fantastisch vind, is wanneer je de kleine kinderen zo blij ziet. Tot slot is het dan natuurlijk ook top wanneer er bezoekers terug komen naar de receptie om een lidmaatschap af te sluiten na een fijne dag in het park”. 

Horeca

Door het snel en goed maken van een bestelling tover je weer een lach op het gezicht van een gast. Je hebt even tijd dus je maakt nog kort even een praatje, terwijl je ziet dat de kinderen smullen van de frietjes en hun snack. Hoe leuk is het om te werken tussen en voor gasten die plezier hebben. 

Attracties, toezicht en onderhoud

Je let mee op de veiligheid van onze gasten en zorgt er samen met je collega’s voor dat BillyBird Park Drakenrijk er spik en span uitziet! Je checkt het sanitair en vult het WC papier aan. Daarna maak je een ronde door het Drakenbos en loopt langs de speeltuin, waar je wat prullen opruimt. Op het strand zie je de mooiste zandkastelen gebouwd worden terwijl een groepje kinderen spetterend en lachend het water in rent. Je praat even met een ouder over het prachtige weer.
Dat is het leuke van werken bij BillyBird Park Drakenrijk, je bent echt allround. Waar dat kan houden we rekening met wat je het liefste doet. We zijn een team, hebben wat voor elkaar over en samen zorgen we dat we met plezier werken en onze gasten van een topdag genieten.

Copyright BillyBird