Alle vacatures

Kom werken bij het leukste bedrijf van Noord-Brabant!

Alle vacatures van BillyBird Hemelrijk

Bekijk hier alle vacatures van BillyBird Hemelrijk. Kom jij met jouw gezonde dosis enthousiasme en een lading vol motivatie met het gehele team onze gasten een gezellige stranddag laten beleven?

Attracties & Toezicht

Medewerker Attracties & Toezicht

Jij zorgt voor de veiligheid van onze gasten en zorgt ervoor dat iedereen zich netjes aan de regels houdt. Met een glimlach controleer je de lengte van het kind en kijk je of iedereen goed vast zit of je attendeert gasten op een nette manier op het opvolgen van de regels. 

Horeca

Allround Horeca Medewerker

Heb je al werkervaring in de horeca? Kom onze gasten dan met een glimlach voorzien van een heerlijke maaltijd of een snelle hap. Door jouw werkervaring weet jij goed om te gaan met drukke dagen en zet jij dat stapje extra wanneer nodig. 

Gastenservice & Receptie

Medewerker Gastenservice & Receptie

Jij het visitekaartje van ons park,  BillyBird Hemelrijk. Jij bent vriendelijk, enthousiast en gastgericht. Gasten komen jou als eerste tegen bij onze entree tijdens een dagje uit en kunnen bij je terecht voor vragen. 

Klussen

Medewerker Klussen

Ben je op zoek naar een bijbaan of vakantiewerk met veel afwisseling? Je werkt in een enthousiast team met zeer afwisselende werkzaamheden. Je verricht duizend en één klusjes op het park, je bent bezig met eenvoudig groenonderhoud en je zorgt ervoor dat het park er altijd schoon en onderhouden uitziet.

Schoonmaak

Medewerker Horeca Schoonmaak

Ben je op zoek om naar een bijbaan voor een paar uurtjes in de ochtend of in de avond? En word jij blij van een schone omgeving? Dan zijn we op zoek naar jou!