Medewerker Attracties & toezicht

Je werkt in een enthousiast team met zeer afwisselende werkzaamheden. Je bedient onze attracties of verzorgt toezicht op het water en de omgeving. Bovendien bied jij je hulp aan, indien nodig, op andere afdelingen. Daarnaast draag je bij aan een leuke attractiebeleving en waterpret voor de gasten.

Video afspelen

BillyBird Park Hemelrijk in één minuut.

Wat bieden wij jou?

Een dag als medewerker Attracties & toezicht

Het is een warme zomerdag. Aangekomen op Hemelrijk, start je vandaag bij de Splash. Je legt de bootjes op de band en zorgt dat iedereen veilig zit. Je vraagt met een grote glimlach: “is iedereen er klaar voor?” en activeert de glijbaan. Na een uurtje gaat de interne telefoon. Je mag wisselen met de werknemer die nu bij het AquaFunPark staat. Iedereen staat te popelen om het water in te gaan, maar eerst voorzie jij ze van een zwemvest en korte instructie. Jij bewaart het overzicht op het AquaFunPark terwijl de gasten het water in springen en blaast op je fluitje bij ongewenst gedrag. Ondanks de drukke en warme dag heb jij toch je hoofd koel weten te houden.

Wat breng je mee?

Gezellige personeelsuitjes!

Wie zijn wij?

BillyBird is een natuur- en recreatiepark met strandbad en binnen- en buitenspeeltuin, enkele attracties en horeca. We vinden het belangrijk dat wij iedereen met ieder weertype plezier en ontspanning bieden op een milieuvriendelijke en betaalbare manier. We zeggen niet voor niets bij BillyBird: ‘Happy Together!’. Momenteel bestaan we uit drie regionale parken BillyBird Park Hemelrijk, Volkel (Brabant), BillyBird Park Drakenrijk, Reuver (Limburg) en BillyBird Openluchtzwembad Het Run, Drunen (Brabant).

In totaal heeft BillyBird meer dan 85.000 leden die onbeperkt de BillyBird Parken kunnen bezoeken en genieten van veel voordelen zoals korting bij partnerparken, partnerbedrijven en evenementen. 

Wat verdien je?

Recentelijk zijn al onze uurlonen verhoogd! Hieronder vind je het all-in uurloon. 
Het all-in uurloon is inclusief verlofuren en vakantietoeslag.

18 jaar

€ 11,10

19 jaar

€ 11,89

20 jaar

€ 13,87

21+ jaar

€ 15,86

Sollicitatieprocedure

Reageer nu!