Medewerker Attracties

Je werkt in een enthousiast team met zeer afwisselende werkzaamheden. Je bedient onze attracties en je zorgt voor een veilige omgeving in het park. Bovendien bied jij je hulp aan, indien nodig, bij het klusteam. Daarnaast draag je bij aan een leuke attractiebeleving voor de gasten. 

Video afspelen

BillyBird Park Hemelrijk in één minuut.

Wat bieden wij jou?

Een dag als medewerker Attracties

Het is een mooie warme zomerdag. Aangekomen op Hemelrijk, start je vandaag bij de Splash. Je legt de bootjes op de band en zorgt dat iedereen veilig zit. Je vraagt met een grote glimlach: “is iedereen er klaar voor?” en activeert de glijbaan. Na een uurtje gaat de interne telefoon. Je mag wisselen met de werknemer die nu bij de achtbaan staat. Eenmaal gesetteld op de achtbaan bezorg je wel honderden bezoekers, na een veiligheidscheck, een onvergetelijke achtbaanrit. 

Wat breng je mee?

Gezellige personeelsuitjes!

Wie zijn wij?

BillyBird is een natuur- en recreatiepark met strandbad en binnen- en buitenspeeltuin, enkele attracties en horeca. We vinden het belangrijk dat wij iedereen met ieder weertype plezier en ontspanning bieden op een milieuvriendelijke en betaalbare manier. We zeggen niet voor niets bij BillyBird: ‘Happy Together!’. Momenteel bestaan we uit drie regionale parken BillyBird Park Hemelrijk, Volkel (Brabant), BillyBird Park Drakenrijk, Reuver (Limburg) en BillyBird Openluchtzwembad Het Run, Drunen (Brabant).

In totaal heeft BillyBird meer dan 85.000 leden die onbeperkt de BillyBird Parken kunnen bezoeken en genieten van veel voordelen zoals korting bij partnerparken, partnerbedrijven en evenementen. 

Wat verdien je?

We willen je natuurlijk goed belonen. Daarom hebben we recentelijk onze uurlonen verhoogd! Hieronder zie je het all-in uurloon.

18 jaar

€ 9,19

19 jaar

€ 10,60

20 jaar

€ 12,36

21+ jaar

€ 14,13

Sollicitatieprocedure

Reageer nu!