Medewerker Toezicht

Je werkt in een enthousiast team met zeer afwisselende werkzaamheden. Je verzorgt toezicht op het water en de omgeving. Bovendien bied jij je hulp aan, indien nodig, bij het klusteam. Daarnaast draag je bij aan de waterpret voor de gasten. 

Video afspelen

BillyBird Park Hemelrijk in één minuut.

Wat bieden wij jou?

Een dag als medewerker Toezicht

Het is een warme zomerdag. Gasten hebben veel plezier en zoeken verkoeling in het water. Jij begint vandaag bij het AquaFunPark. Iedereen staat te popelen om in het water te gaan, maar eerst voorzie jij ze van een zwemvest en een korte instructie, waarna de gasten snel het water inspringen. In de tussentijd bewaar jij het overzicht op het AquaFunPark en blaas je op je fluitje bij ongewenst gedrag. Na een uurtje gaat de telefoon, je hebt pauze en mag daarna naar de waterfietsen komen. Na de pauze houd je nog even toezicht bij de waterfietsen. Je zorgt ervoor dat iedereen, indien nodig, een zwemvest draagt. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de borg van de bezoeker. Is iedereen op de afgesproken tijd terug én hebben ze plezier gehad? Ondanks de drukke en warme dag heb jij toch je hoofd koel weten te houden.

Wat breng je mee?

Gezellige personeelsuitjes!

Wie zijn wij?

BillyBird is een natuur- en recreatiepark met strandbad en binnen- en buitenspeeltuin, enkele attracties en horeca. We vinden het belangrijk dat wij iedereen met ieder weertype plezier en ontspanning bieden op een milieuvriendelijke en betaalbare manier. We zeggen niet voor niets bij BillyBird: ‘Happy Together!’. Momenteel bestaan we uit drie regionale parken BillyBird Park Hemelrijk, Volkel (Brabant), BillyBird Park Drakenrijk, Reuver (Limburg) en BillyBird Openluchtzwembad Het Run, Drunen (Brabant).

In totaal heeft BillyBird meer dan 85.000 leden die onbeperkt de BillyBird Parken kunnen bezoeken en genieten van veel voordelen zoals korting bij partnerparken, partnerbedrijven en evenementen. 

Wat verdien je?

We willen je natuurlijk goed belonen. Daarom hebben we recentelijk onze uurlonen verhoogd! Hieronder zie je het all-in uurloon.

18 jaar

€ 9,19

19 jaar

€ 10,60

20 jaar

€ 12,36

21+ jaar

€ 14,13

Sollicitatieprocedure

Reageer nu!