Front Office Leidinggevende

Het leukste recreatiepark van Nederland is op zoek naar een front office leidinggevende.

Als front office leidinggevende ben jij het eerste aanspreekpunt op het park. Met een lach heet jij onze gasten welkom en vertel jij ze meer over het park. Daarnaast verkoop je dagtickets, sluit je lidmaatschappen af en los je vragen van gasten op via telefoon of e-mail. Jij draagt bij aan een onvergetelijke dag aan ons park voor onze gasten! 

Video afspelen

BillyBird Park Hemelrijk in één minuut.

Wat bieden wij jou?

Wat breng je mee?

Wie zijn wij?

Ken jij BillyBird Park Hemelrijk al? Hemelrijk is al meer dan 30 jaar het leukste en complete uitje in de regio. We vinden het belangrijk dat wij iedereen met ieder weertype plezier en ontspanning bieden op een milieuvriendelijke en betaalbare manier. We zeggen niet voor niets bij BillyBird: ‘Happy Together!’. Momenteel bestaan we uit drie regionale parken BillyBird Park Hemelrijk, Volkel (Brabant), BillyBird Park Drakenrijk, Reuver (Limburg) en BillyBird Openluchtzwembad Het Run, Drunen (Brabant).

In totaal heeft BillyBird meer dan 95.000 leden die onbeperkt de BillyBird Parken kunnen bezoeken en genieten van veel voordelen zoals korting bij partnerparken, partnerbedrijven en evenementen. Onze ambitie is onder andere om het ledenaantal te vergroten en de parken uit te breiden.

Vragen?

Spreekt jou dit en ben je Happy Together in alles wat je doet? Vul dan snel je gegevens in en kom bij het leukste team in omgeving Volkel werken!

Voor vragen kun je altijd mailen naar chantalderks@billybird.nl 

We zien elkaar hopelijk snel.

 

Sollicitatieprocedure

Deel deze vacature

Reageer nu!