Medewerker Gastenservice & Receptie

Ben je op zoek naar een leuke bijbaan als receptiemedewerker voor de weekenden en in de vakanties? Als gastvrouw/heer bij de receptie ben jij hét aanspreekpunt van het park. Je verkoopt dagtickets, sluit lidmaatschappen af en lost verschillende klantvragen via telefoon of e-mail op. Hiermee draag je bij aan een onvergetelijk en heerlijk dagje weg voor de bezoekers.

Video afspelen

BillyBird Park Hemelrijk in één minuut.

Wat bieden wij jou?

Een dag als medewerker Gastenservice & Receptie

De wekker gaat! Je rolt je bed uit en haast je naar BillyBird Park Hemelrijk. De zon schijnt en het belooft een warme dag te worden. Eenmaal aangekomen bij de receptie mag je starten bij kassa 2. De eerste gasten zijn al gearriveerd. Je scant alle pasjes op geldigheid, controleert de foto’s, wenst ze een fijne dag en laat ze binnen. Tussendoor verkoop je talloze dagtickets, waarna je de bezoekers met een grote glimlach toegang geeft tot het park. Tijd voor pauze: even bijkletsen met je collega’s. De rest van de dag ben je druk bezig met het afsluiten van lidmaatschappen en het beantwoorden van klantvragen via de telefoon en e-mail. Met een voldaan gevoel zit jouw werkdag er weer op. Op naar huis!

Wat breng je mee?

Gezellige personeelsuitjes!

Wie zijn wij?

BillyBird is een natuur- en recreatiepark met strandbad en binnen- en buitenspeeltuin, enkele attracties en horeca. We vinden het belangrijk dat wij iedereen met ieder weertype plezier en ontspanning bieden op een milieuvriendelijke en betaalbare manier. We zeggen niet voor niets bij BillyBird: ‘Happy Together!’. Momenteel bestaan we uit drie regionale parken BillyBird Park Hemelrijk, Volkel (Brabant), BillyBird Park Drakenrijk, Reuver (Limburg) en BillyBird Openluchtzwembad Het Run, Drunen (Brabant).

In totaal heeft BillyBird meer dan 95.000 leden die onbeperkt de BillyBird Parken kunnen bezoeken en genieten van veel voordelen zoals korting bij partners en evenementen. Onze ambitie is onder andere om het ledenaantal te vergroten en de parken uit te breiden.

Wat verdien je?

Recentelijk zijn al onze uurlonen verhoogd! Hieronder vind je het all-in uurloon. 
Het all-in uurloon is inclusief verlofuren en vakantietoeslag.

17 jaar€ 10,31
18 jaar€ 11,10
19 jaar€ 11,89
20 jaar€ 13,87
21+ jaar€ 15,86

Sollicitatieprocedure

Reageer nu!