Medewerker Gastenservice & Receptie

Ben je op zoek naar een leuke bijbaan? Als medewerker gastenservice & receptie ben jij het aanspreekpunt van het park. Je verkoopt tickets, sluit lidmaatschappen af en lost klantvragen op. Hiermee draag je bij aan een onvergetelijk dagje weg!

Video afspelen

BillyBird Park Hemelrijk in één minuut.

Wat bieden wij jou?

Een dag als medewerker Gastenservice & Receptie

De wekker gaat! Je rolt je bed uit en haast je naar BillyBird Park Hemelrijk. De vogels fluiten en het zonnetje schijnt: dat belooft een mooie dag te worden. Eenmaal aangekomen op de receptie mag je starten bij kassa 2. Oh, de eerste gasten zijn al gearriveerd. Je scant alle pasjes op geldigheid, controleert de foto’s, wenst ze een fijne dag en laat ze binnen. Tussendoor verkoop je talloze tickets, waarna je de bezoekers met een grote glimlach toegang geeft tot het park.

Tijd voor pauze: even bijkletsen met andere medewerkers. De rest van de dag ben je druk bezig met het afsluiten van lidmaatschappen en het beantwoorden van klantvragen via de telefoon en e-mail. Met een voldaan gevoel zit jouw werkdag er alweer op. Op naar huis!

Wat breng je mee?

Gezellige personeelsuitjes!

Wie zijn wij?

BillyBird is een natuur- en recreatiepark met strandbad en binnen- en buitenspeeltuin, enkele attracties en horeca. We vinden het belangrijk dat wij iedereen met ieder weertype plezier en ontspanning bieden op een milieuvriendelijke en betaalbare manier. We zeggen niet voor niets bij BillyBird: ‘Happy Together!’. Momenteel bestaan we uit drie regionale parken BillyBird Park Hemelrijk, Volkel (Brabant), BillyBird Park Drakenrijk, Reuver (Limburg) en BillyBird Openluchtzwembad Het Run, Drunen (Brabant).

In totaal heeft BillyBird meer dan 85.000 leden die onbeperkt de BillyBird Parken kunnen bezoeken en genieten van veel voordelen zoals korting bij partnerparken, partnerbedrijven en evenementen. Onze ambitie is onder andere om het ledenaantal te vergroten, de parken uit te breiden.

Wat verdien je?

We willen je natuurlijk goed belonen. Daarom hebben we recentelijk onze uurlonen verhoogd! Hieronder zie je het all-in uurloon.

17 jaar€ 7,77
18 jaar€ 9,19
19 jaar€ 10,60
20 jaar€ 12,36
21+ jaar€ 14,13

Sollicitatieprocedure

Reageer nu!