Allround Horeca Medewerker

Ben je op zoek naar een leuke baan in de horeca? Je werkt bij een van onze horecapunten op het park. Jij zorgt dat gasten snel en met een glimlach de bestelling ontvangen én kunnen genieten van een drankje, ijsje, broodje of snack. Tenslotte draag je bij aan een schone werkomgeving.

Video afspelen

BillyBird Park Hemelrijk in één minuut.

Wat bieden wij jou?

Wie zoeken wij?

We zoeken een enthousiaste werker die al ervaring heeft in de horeca of een andere branche. Ben jij daarnaast flexibel, heb jij een gezonde dosis enthousiasme en een lading vol motivatie om met het hele team onze gasten een gezellige dag te bezorgen en ben jij minimaal 1 dag in het weekend beschikbaar? Dan ben jij de Allround Horeca Medewerker die wij zoeken!  

Wat breng je mee?

Gezellige personeelsuitjes!

Wie zijn wij?

BillyBird is een natuur- en recreatiepark met strandbad en binnen- en buitenspeeltuin, enkele attracties en horeca. We vinden het belangrijk dat wij iedereen met ieder weertype plezier en ontspanning bieden op een milieuvriendelijke en betaalbare manier. We zeggen niet voor niets bij BillyBird: ‘Happy Together!’. Momenteel bestaan we uit drie regionale parken BillyBird Park Hemelrijk, Volkel (Brabant), BillyBird Park Drakenrijk, Reuver (Limburg) en BillyBird Openluchtzwembad Het Run, Drunen (Brabant).

In totaal heeft BillyBird meer dan 85.000 leden die onbeperkt de BillyBird Parken kunnen bezoeken en genieten van veel voordelen zoals korting bij partnerparken, partnerbedrijven en evenementen. Onze ambitie is onder andere om het ledenaantal te vergroten en de parken uit te breiden.

Wat verdien je?

Recentelijk zijn al onze uurlonen verhoogd! Hieronder vind je het all-in uurloon. 
Het all-in uurloon is inclusief verlofuren en vakantietoeslag.

17 € 10,31
18 € 11,10
19 € 11,89
20 € 13,87
21> € 15,86

Sollicitatieprocedure

Reageer nu!