Horeca Medewerker

Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in de horeca? Je werkt bij een van onze horecapunten op het park. Jij zorgt dat gasten snel en met een glimlach de bestelling ontvangen én kunnen genieten van een drankje, ijsje, broodje of snack. Tenslotte draag je bij aan een schone omgeving.

Video afspelen

BillyBird Hemelrijk in één minuut.

Wat bieden wij jou?

Een dag als Horeca Medewerker

De zon schijnt door de ramen en de vogels fluiten: tijd om wakker te worden. Na een heerlijk ontbijtje kom je aan bij BillyBird Hemelrijk. Vandaag sta je in de ochtend ingepland bij de Ijshoek. Tientallen ijsjes komen voorbij: van softijs met discodip tot vanille schepijs. Tijdens de pauze klets je wat met collega’s, waarna het tijd is om weer aan de slag te gaan. Na de pauze sta je ingepland bij de cafetaria in Zeeroversland. Er zijn vandaag veel kinderfeestjes en schoolreisjes in het park. Wat een gezellige drukte! Je zorgt ervoor dat de gasten op de afgesproken tijd én met een glimlach de bestelling krijgen. Van friet tot frikandellen en van een broodje kroket tot een kaassoufflé: jij en je collega’s draaien je hand er niet voor om. Iedereen tevreden? Dan is het tijd om naar huis te gaan. Op naar de volgende werkdag!

Wat breng je mee?

Gezellige personeelsuitjes!

Wie zijn wij?

BillyBird is een natuur- en recreatiepark met strandbad en binnen- en buitenspeeltuin, enkele attracties en horeca. We vinden het belangrijk dat wij iedereen met ieder weertype plezier en ontspanning bieden op een milieuvriendelijke en betaalbare manier. We zeggen niet voor niets bij BillyBird: ‘Happy Together!’. Momenteel bestaan we uit drie regionale parken BillyBird Hemelrijk, Volkel (Brabant), BillyBird Drakenrijk, Reuver (Limburg) en BillyBird Zwembad Het Run, Drunen (Brabant).

In totaal heeft BillyBird meer dan 85.000 leden die onbeperkt de BillyBird Parken kunnen bezoeken en genieten van veel voordelen zoals korting bij partnerparken, partnerbedrijven en evenementen. Onze ambitie is onder andere om het ledenaantal te vergroten en de parken uit te breiden.

Wat verdien je?

Recentelijk zijn al onze uurlonen verhoogd! Hieronder vind je het all-in uurloon. 
Het all-in uurloon is inclusief verlofuren en vakantietoeslag.

16 € 10,62
17 € 10,62
18 € 11,45
19 € 12,26
20 € 14,30
21> € 16,35

Sollicitatieprocedure

Reageer nu!