Leidinggevende Horeca

Als Leidinggevende Horeca geef je leiding aan horecamedewerkers, een energiek team bestaande uit voornamelijk oproepkrachten. We hebben op het park de afdeling Receptie, Horeca, Attracties & Toezicht, Entertainment en Technische Dienst.

Video afspelen

BillyBird Park Hemelrijk in één minuut.

Wie zijn wij?

Wij zijn BillyBird! Wij geloven in de kracht van “Happy Together”. Dit betekent dat onze parken een middel zijn voor ouders en kinderen en voor vrienden om hun onderlinge banden te verstevigen. Onze parken staan voor eenvoudig en tijdloos vermaak, in een natuurlijke omgeving met unieke speelwerelden, zowel buiten als binnen.

Bij de 3 BillyBird parken hebben we op dit moment 85.000 leden en de doelstelling is om dit aantal komend seizoen te laten groeien tot boven de 110.000 leden. Als lid mag je onbeperkt de drie parken van BillyBird bezoeken; BillyBird Park Hemelrijk in Volkel, BillyBird Park Drakenrijk in Reuver en BillyBird Openluchtzwembad het Run in Drunen.

De gastbeleving staat bij ons op nummer 1. Dit betekent dat het park altijd goed onderhouden moet zijn, de medewerkers vrolijk & enthousiast zijn en goede horeca is ook zeer belangrijk. Met op Hemelrijk 8 verschillende verkooppunten, met elk verschillende gerechten, zijn we continu aan het werk om de verwachting van onze gasten te overtreffen door korte wachtrijen en goed eten voor normale prijzen aan te bieden. Sommige verkooppunten hebben enkel een loketfunctie met uitgifte van drank en ijs. Andere hebben eenvoudige bereidingen van friet en pizza. Bij het Tuinterras verzorgen we familiedagen/bedrijfsdagen tot 350 personen, met specifieke horecawensen. Onze teamleider horeca is op zoek naar een gemotiveerde leidinggevende in de horeca.

Heerlijk Hemelrijk

Wie zoeken wij?

We zoeken een enthousiaste werker (!) die leiding geeft in de horeca, in opdracht van de teamleider. Die vaak pas naar huis gaat als het werk is afgerond, waarbij ervaring in de horeca een vereiste is. Werken met jeugd en met gasten is een sociaal beroep, dus sociale vaardigheden zijn zeker vereist. Je bent een echte teamplayer, je draait je handen niet om, om oproepkrachten op te leiden en te motiveren; waarbij ook tijd is voor gezelligheid.

Wat bieden wij jou?

Sjiek de friet

Welke verantwoordelijkheden heb ik?

Voor de volgende doelstellingen ben je (mede)verantwoordelijk:

  • Wachtrijen voorkomen door efficiënte bereidingen, met oog voor kwaliteit
  • Bewaken van de kwaliteit van alle horeca gerechten

Reageer nu!