Medewerker Klussen

Ben je op zoek naar een bijbaan of vakantiewerk met veel afwisseling? Je werkt in een enthousiast team met zeer afwisselende werkzaamheden. Je verricht duizend en één klusjes op het park, je bent bezig met eenvoudig groenonderhoud en je zorgt ervoor dat het park er altijd schoon en onderhouden uitziet. 

 

Video afspelen

BillyBird Park Hemelrijk in één minuut.

Wat bieden wij jou?

Een dag als medewerker Klussen

Vandaag is het zover: het AquaFunPark wordt weer in het water gelegd. Dit betekent dat je vandaag mee mag op de boot. Het is namelijk jouw taak om mee te helpen met het plaatsen van de kussens op het water. Nadat het AquaFunPark helemaal klaar is om bestormd te worden, wordt er gevraagd of je een defecte botsauto wil repareren. Draadje hier, boutje daar: met jouw technisch inzicht krijg je het binnen no time voor elkaar. Tot slot loop je nog een laatste inspectieronde, zodat iedereen iedere dag veilig gebruik kan maken van alle attracties. De tijd vliegt!

Wat breng je mee?

Gezellige personeelsuitjes!

Wie zijn wij?

BillyBird is een natuur- en recreatiepark met strandbad en binnen- en buitenspeeltuin, enkele attracties en horeca. We vinden het belangrijk dat wij iedereen met ieder weertype plezier en ontspanning bieden op een milieuvriendelijke en betaalbare manier. We zeggen niet voor niets bij BillyBird: ‘Happy Together!’. Momenteel bestaan we uit drie regionale parken BillyBird Park Hemelrijk, Volkel (Brabant), BillyBird Park Drakenrijk, Reuver (Limburg) en BillyBird Openluchtzwembad Het Run, Drunen (Brabant).

In totaal heeft BillyBird meer dan 85.000 leden die onbeperkt de BillyBird Parken kunnen bezoeken en genieten van veel voordelen zoals korting bij partnerparken, partnerbedrijven en evenementen. Onze ambitie is onder andere om het ledenaantal te vergroten en de parken uit te breiden.

Wat verdien je?

Recentelijk zijn al onze uurlonen verhoogd! Hieronder vind je het all-in uurloon. 
Het all-in uurloon is inclusief verlofuren en vakantietoeslag.

16 € 10,31
17 € 10,31
18 € 11,10
19 € 11,89
20 € 13,87
21> € 15,86

Sollicitatieprocedure

Reageer nu!