Medewerker Horeca Schoonmaak

Ben je op zoek om naar een bijbaan voor een paar uurtjes in de ochtend of in de avond? Dan zijn we op zoek naar jou! In de ochtend van 8.00 tot 11.00 of vanaf 17.00 uur tot sluitingstijd zijn er schoonmaakwerkzaamheden in onze horeca. Je zorgt ervoor dat alles weer schoon en netjes is voor de volgende dag.

Video afspelen

BillyBird Park Hemelrijk in één minuut.

Wat bieden wij jou?

Een dag als medewerker Horeca Schoonmaak

Inmiddels is het park gesloten en zijn alle gasten vertrokken: tijd om met zijn alle de poetsspullen bijeen te pakken en aan de slag te gaan. Het is belangrijk om Zeeroversland weer fris en fruitig te maken voor de volgende dag. Je start met het afsoppen van de tafels en stoelen en het legen van de prullenbakken. Daarna schuif je onder andere de tafels en stoelen terug naar de oorspronkelijke plaats, zorgt ervoor dat de voorraad weer aangevuld wordt en maakt de vloer weer spik en span. Vegen, dweilen, stoffen, opruimen en stofzuigen: jij en jouw collega’s draaien je hand er niet voor om.

Wat breng je mee?

Gezellige personeelsuitjes!

Wie zijn wij?

BillyBird is een natuur- en recreatiepark met strandbad en binnen- en buitenspeeltuin, enkele attracties en horeca. We vinden het belangrijk dat wij iedereen met ieder weertype plezier en ontspanning bieden op een milieuvriendelijke en betaalbare manier. We zeggen niet voor niets bij BillyBird: ‘Happy Together!’. Momenteel bestaan we uit drie regionale parken BillyBird Park Hemelrijk, Volkel (Brabant), BillyBird Park Drakenrijk, Reuver (Limburg) en BillyBird Openluchtzwembad Het Run, Drunen (Brabant).

In totaal heeft BillyBird meer dan 85.000 leden die onbeperkt de BillyBird Parken kunnen bezoeken en genieten van veel voordelen zoals korting bij partnerparken, partnerbedrijven en evenementen. Onze ambitie is onder andere om het ledenaantal te vergroten en de parken uit te breiden.  

Wat verdien je?

Recentelijk zijn al onze uurlonen verhoogd! Hieronder vind je het all-in uurloon. 
Het all-in uurloon is inclusief verlofuren en vakantietoeslag.

16 € 10,31
17 € 10,31
18 € 11,10
19 € 11,89
20 € 13,87
21> € 15,86

Sollicitatieprocedure

Reageer nu!