Openluchtwembad Het Run (in Drunen) is hét grootste en verwarmde openluchtzwembad van de omgeving. Het is er ruim opgezet, met een leuk waterglijbaan en een gezellige (water)speeltuin voor de allerkleinsten. Kortom een plek voor iedereen waar je met kunt genieten van verwarmd zwemwater, warme douches, goed verzorgde horeca, sportcourt, beschutte ligweiden met voldoende schaduwplaatsen, een zonnig gelegen terras en veel activiteiten voor jong en oud.

werken-bij-het-run

Receptie

De gasten van Openluchtzwembad Het Run komen vaak al jaren genieten van het heerlijk verwarmde zwembad, de royale en schaduwrijke ligweide en goede voorzieningen. Daarbij worden ze warm en vriendelijke welkom geheten bij de receptie. Vragen worden snel en goed beantwoord en als er eens een klacht is, wordt deze naar tevredenheid opgelost. Alles om ervoor te zorgen dat de gasten genieten van een heerlijke en ontspannen dag.  

Horeca

Bij mooi weer is het ook bij de Horeca lekker druk. Je neemt bestellingen op, maakt ze klaar en zorgt dat de gasten snel en goed geholpen worden. Daar heb je ook echt plezier in en dat merken de gasten. Je geniet ervan als het goed loopt en er volop genoten wordt van de gastvrijheid waar jij samen met je collega’s voor zorgt. 

Toezicht

Je let mee op de veiligheid van onze gasten en zorgt er samen met je collega’s voor dat Het Run er keurig en verzorgd uitziet! Je controleert regelmatig of de douches en kleedruimtes netjes zijn en  dat ook het sanitair schoon isJe let op de spelende kinderen bij de (water)speeltuin en de waterglijbaan. Als je op de ligweide de prullenbakken leeg maakt, maak je even een praatje met een ouder. 

Bij Openluchtzwembad Het Run ben je echt allround. Waar dat kan houden we rekening met wat je het liefste doet. We zijn een team, hebben wat voor elkaar over en samen zorgen we dat we met plezier werken en onze gasten van een topdag.

Copyright BillyBird