Allround Medewerker

Ben je op zoek naar een leuke bijbaan of vakantiewerk als Allround Medewerker bij BillyBird Openluchtzwembad Het Run? Je werkt op verschillende afdelingen waaronder receptie, horeca, toezicht en algemene taken. Het betreft dus een flexibele functie met veel afwisseling in taken en verantwoordelijkheden. Daarbij word je natuurlijk goed ingewerkt en zorgen we voor begeleiding. Je staat er nooit alleen voor.

Video afspelen

BillyBird Openluchtzwembad Het Run in één minuut.

Wat bieden wij jou?

Wat ga je doen?

Allround betekent dat je op verschillende afdelingen ingezet kunt worden. 

Als Medewerker Receptie ben je het visitekaartje van ons zwembad. Voor gasten ben jij het eerste aanspreekpunt. Je verkoopt tickets, lost klantvragen op en sluit lidmaatschappen af. Daarnaast draag je bij om het voor gasten een onvergetelijke dag te maken.

Om gasten een veilig gevoel te geven ben jij als Medewerker Toezicht onmisbaar. Je zorgt voor de veiligheid in en rond onze zwembaden. We laten je natuurlijk niet zomaar het water op gaan maar zullen je intern trainen zodat jij veilig aan het werk kan. 

Na al dat zwemmen hebben gasten waarschijnlijk wel trek gekregen in een lekkere versnapering. Als Medewerker Horeca zorgen jij en het team dat iedereen snel kan genieten van een hapje en een drankje. Daarnaast draag je bij aan het creëren van een schone werk omgeving en zorg je dat het terras er altijd piekfijn uitziet. 

Op het park zijn ook nog een aantal Algemene Taken die verricht kunnen worden. Onze gasten moeten tevens kunnen genieten van onze fantastische ligweide en uitzicht op het mooie zwembad. 

Wat breng je mee?

Wie zijn wij?

BillyBird Openluchtzwembad Het Run (in Drunen) is hét grootste en verwarmde openluchtzwembad van de omgeving. Het is er ruim opgezet, met een leuk waterglijbaan en een gezellige (water)speeltuin voor de allerkleinsten. Kortom een plek voor iedereen waar je kunt genieten van verwarmd zwemwater, warme douches, goed verzorgde horeca, sportcourt, beschutte ligweiden met voldoende schaduwplaatsen, een zonnig gelegen terras en veel activiteiten voor jong en oud.

Bekijk op het YouTube-kanaal van BillyBird ook video’s van medewerker Toezicht.

Wat verdien je?

We willen je natuurlijk goed belonen. Daarom hebben we recentelijk onze uurlonen verhoogd! Hieronder zie je het all-in uurloon.

15 € 7,99
16 € 9,58
17 € 11,18
18 € 12,79
19> € 15,86

Sollicitatieprocedure

Reageer nu!