Toezichthouder Zwembad Het Run

Ben je op zoek naar een leuke bijbaan en heb jij passie voor zwemmen? Breng jij je weekenden en vakanties graag door aan de rand van het zwembad terwijl je ook gewoon aan het werk bent? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als Toezichthouder bij BillyBird Zwembad Het Run waarborg jij de veiligheid van onze gasten in het zwembad. Vanuit de toren houd jij toezicht op het zwembad en mocht iemand vragen hebben dan help je ze hier vriendelijk bij.  

Het betreft dus een flexibele functie met verschillende verantwoordelijkheden. Daarbij word je natuurlijk goed ingewerkt en zorgen we voor begeleiding. Je staat er nooit alleen voor.

Video afspelen

BillyBird Openluchtzwembad Het Run in één minuut.

Wat bieden wij jou?

Wat ga je doen?

Als Toezichthouder bij BillyBird Zwembad Het Run, zorg jij er samen met je collega’s voor dat iedereen met mooi weer vrolijk en veilig is in en rondom het Zwembad.

Tijdens je werkdag houd je toezicht op het zwembad, je signaleert mogelijk onveilige situaties en onderneemt waar nodig actie, daarnaast draag je zorg voor een rustig verloop van de dag en een schoon terrein.

Heb jij een passie voor zwemmen of eerder al een zwemdiploma behaald voor zwemmend redden? Dan is deze bijbaan je op je lijf geschreven. Mocht je dit nog niet hebben dan laten we natuurlijk niet zomaar het water op gaan. We zullen je intern trainen zodat jij veilig aan het werk kan.

Op het park zijn ook nog een aantal Algemene Taken die verricht kunnen worden waarbij je wellicht moet helpen. Onze gasten moeten tevens kunnen genieten van onze fantastische ligweide en uitzicht op het mooie zwembad.

Wat breng je mee?

Wie zijn wij?

BillyBird Zwembad Het Run (in Drunen) is hét grootste en verwarmde openluchtzwembad van de omgeving. Het is er ruim opgezet, met een leuk waterglijbaan en een gezellige (water)speeltuin voor de allerkleinsten. Kortom een plek voor iedereen waar je kunt genieten van verwarmd zwemwater, warme douches, goed verzorgde horeca, sportcourt, beschutte ligweiden met voldoende schaduwplaatsen, een zonnig gelegen terras en veel activiteiten voor jong en oud.

Bekijk op het YouTube-kanaal van BillyBird ook video’s van medewerker Toezicht.

Wat verdien je?

We willen je natuurlijk goed belonen. Daarom hebben we recentelijk onze uurlonen verhoogd! Hieronder zie je het all-in uurloon.

16 € 9,58
17 € 11,18
18 € 12,79
19> € 15,86

Sollicitatieprocedure

Reageer nu!