Full-Stack Developer

Wil jij ook werken bij een organisatie die uit gaat van idealen? Wil je toch bedrijfsmatig werken? Heb jij de ambitie om vanuit een lokale basis de concurrentieslag met Facebook aan te gaan? Heb jij de vaardigheid en de passie om aan zo’n connectie netwerk te bouwen? Dan is deze vacature wat voor jou!

Functieomschrijving

Als ontwikkelaar bij BillyBird ben je verantwoordelijk voor de opzet en doorontwikkeling van nieuwe systemen/koppelingen met als middelpunt onze nieuwe Progressive WebApp (PWA). Met dit concept staan we aan de vooravond van een compleet nieuw platform met als potentieel honderdduizenden gebruikers. Jij wordt dé developer van dit marketing platform.

We werken volgens een ‘Agile methodiek’ (Scrum). Jouw kennis en ervaring maken je tot een waardevolle professional voor jouw (marketing)collega’s, onze product owner en externe development partijen. In onze open cultuur draait alles om samenwerking. Samen gaan we onze systemen doorontwikkelen met onwijs veel (marketing) ideeën in de backlog.

Je werkt in diverse frameworks en houdt de documentatie over projecten en werkzaamheden bij in verschillende tools.

Wat zoeken we?

Wie zoeken we?

Wie zijn wij?

BillyBird is een natuur- en recreatiepark met strandbad en binnen- en buitenspeeltuin, enkele attracties en horeca. We vinden het belangrijk dat wij iedereen met ieder weertype plezier en ontspanning bieden op een milieuvriendelijke en betaalbare manier. We zeggen niet voor niets bij BillyBird: ‘Happy Together!’. Momenteel bestaan we uit drie regionale parken BillyBird Park Hemelrijk, Volkel (Brabant), BillyBird Park Drakenrijk, Reuver (Limburg) en BillyBird Openluchtzwembad Het Run, Drunen (Brabant).

In totaal heeft BillyBird meer dan 85.000 leden die onbeperkt de BillyBird Parken kunnen bezoeken en genieten van veel voordelen zoals korting bij partnerparken, partnerbedrijven en evenementen. Onze ambitie is onder andere om het ledenaantal te vergroten, de parken uit te breiden en onze marketing afdeling verder te professionaliseren. Zoals je hoort hebben we plannen genoeg en daarom zijn wij per direct op zoek naar een Full-Stack Developer die ons team komt versterken.

Je komt te werken in een jong & ambitieus team met allerlei professionals op hun eigen vakgebied. We hebben op het park de afdeling Receptie, Horeca, Attracties & Toezicht en Technische Dienst & Groenvoorziening. Jij komt te werken bij het BillyBird Hoofdkantoor in Volkel waar we achter de schermen zorgen voor de Financiële Administratie, Automatisering en Marketing. Je zult ook samenwerken met onze externe partijen.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou de mogelijkheid om deel uit te maken van de “BillyBird” familie. Je zult je snel welkom voelen binnen ons team. Bij ons krijg je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen tot dé developer en specialist van BillyBird. Je mag meewerken aan onze app en we staan open voor jouw ideeën. Natuurlijk krijg je een prima marktconform salaris, laptop, 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om jouw kennis uit te breiden met cursussen/seminars of wat jij nodig hebt om verder te komen in jouw loopbaan.

Ons nieuwe connectieplatform BillyBird Friends.

Wat neem je mee?

Hoe nu verder?

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel voor Full-Stack Developer? BillyBird Beheer ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het invullen van het sollicitatieformulier hieronder kun je solliciteren.