Marketing Stagiair(e)

(Meewerkstage)

Wil jij graag ervaring op doen in de marketing? Dan ben je bij BillyBird aan het juiste adres! Kom alles te weten over (online) marketing van Social Media (TikTok, Insta, Facebook, etc.), E-mailmarketing tot offline marketing. Kom meewerken bij het leukste attractiepark, speeltuin en strandbad van Nederland. Wacht niet langer en reageer vandaag nog.

Video afspelen

BillyBird Park Hemelrijk in één minuut.

Wat ga je doen?

De populaire Splash!

Wie zoeken wij?

Als marketing stagiair(e) ben jij een aanpakker en wil je zoveel mogelijk leren over de marketing van BillyBird. Wij zullen zorgen voor een professionele en enthousiaste begeleiding zodat je binnen enkele maanden zoveel mogelijk te weten komt. In ruil daarvoor vragen we jouw inzet en enthousiasme. In samenspraak werk je mee op de marketing afdeling (vaak in combinatie met een opdracht vanuit je opleiding).

Iedere periode hebben wij een stageplek beschikbaar. Of je nu een MBO of HBO stage zoekt. Iedereen is welkom! Kortom heb je de wil om te leren en ben je op zoek naar een toffe stageplek met veel diversiteit. Reageer dan vandaag nog onderaan deze pagina.

Wie zijn wij?

BillyBird is een natuur- en recreatiepark met strandbad en binnen- en buitenspeeltuin, enkele attracties en horeca. We vinden het belangrijk dat wij iedereen met ieder weertype plezier en ontspanning bieden op een milieuvriendelijke en betaalbare manier. We zeggen niet voor niets bij BillyBird: ‘Happy Together!’. Momenteel bestaan we uit drie regionale parken BillyBird Hemelrijk, Volkel (Brabant), BillyBird Drakenrijk, Reuver (Limburg) en BillyBird Het Run, Drunen (Brabant).

In totaal heeft BillyBird meer dan 85.000 leden die onbeperkt de BillyBird Parken kunnen bezoeken en genieten van veel voordelen zoals korting bij partnerparken, partnerbedrijven en evenementen. Onze ambitie is onder andere om het ledenaantal te vergroten, de parken uit te breiden en onze marketing afdeling verder te professionaliseren. Zoals je hoort hebben we plannen genoeg en daarom zijn wij altijd op zoek naar een enthousiaste stagiair(e).

Je komt te werken in een jong & ambitieus team met allerlei professionals op hun eigen vakgebied. We hebben op het park de afdeling Receptie, Horeca, Attracties & Toezicht en Technische Dienst & Groenvoorziening. Jij komt te werken bij het BillyBird Hoofdkantoor in Volkel waar we achter de schermen zorgen voor de Financiële Administratie, Automatisering en Marketing.

Wat bieden wij jou?

Ons herfstevenement

Wat neem je mee?

Reageer nu!

Stuur een e-mail naar marketing@billybird.nl ter attentie van Frank van Woudenberg.