Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Automation & Advertising Marketeer

Word jij blij van Advertising of het nu Facebook, Insta, LinkedIn of Google Ads is? Krijg jij energie van Marketing Automation flows bedenken en ontwikkelen? Heb jij ervaring opgedaan tijdens je eerste baan en je bent toe aan een volgende stap? Kom werken bij het leukste attractiepark, speeltuin en strandbad van Nederland. Wacht niet langer en reageer vandaag nog.

Video afspelen

BillyBird Park Hemelrijk in één minuut.

Wat ga je doen?

De populaire Splash!

Wie zoeken wij?

Als Automation & Advertising Marketeer ben jij een aanpakker en verantwoordelijk voor het bedenken en uitvoeren van de campagnes van BillyBird. We zijn op zoek naar iemand met werkervaring op het gebied van marketing. Zo bedenk je campagnes voor BillyBird Park Hemelrijk, BillyBird Park Drakenrijk, BillyBird Openluchtzwembad Het Run en onze nieuwe parken/activiteiten. Dit gaat om zowel dagtickets, lidmaatschappen als evenementen. Daarnaast starten wij in 2023 met ons platform BillyBird Friends en ook hier ben jij vanaf het begin bij betrokken.

Termen als SEA, RLSA, CRO zijn voor jou peanuts. Daarnaast is het belangrijk dat je houdt van data-analyse. We baseren onze strategie namelijk graag op statistieken en niet alleen op gevoel. Jij bent de persoon die statistieken en creativiteit combineert.

Wie zijn wij?

BillyBird is een natuur- en recreatiepark met strandbad en binnen- en buitenspeeltuin, enkele attracties en horeca. We vinden het belangrijk dat wij iedereen met ieder weertype plezier en ontspanning bieden op een milieuvriendelijke en betaalbare manier. We zeggen niet voor niets bij BillyBird: ‘Happy Together!’. Momenteel bestaan we uit drie regionale parken BillyBird Park Hemelrijk, Volkel (Brabant), BillyBird Park Drakenrijk, Reuver (Limburg) en BillyBird Openluchtzwembad Het Run, Drunen (Brabant).

In totaal heeft BillyBird meer dan 85.000 leden die onbeperkt de BillyBird Parken kunnen bezoeken en genieten van veel voordelen zoals korting bij partnerparken, partnerbedrijven en evenementen. Onze ambitie is onder andere om het ledenaantal te vergroten, de parken uit te breiden en onze marketing afdeling verder te professionaliseren. Zoals je hoort hebben we plannen genoeg en daarom zijn wij per direct op zoek naar een Automation & Advertising Marketeer die ons team komt versterken.

Je komt te werken in een jong & ambitieus team met allerlei professionals op hun eigen vakgebied. We hebben op het park de afdeling Receptie, Horeca, Attracties & Toezicht en Technische Dienst & Groenvoorziening. Jij komt te werken bij het BillyBird Hoofdkantoor in Volkel waar we achter de schermen zorgen voor de Financiële Administratie, Automatisering en Marketing.

Wat bieden wij jou?

Ons herfstevenement

Wat neem je mee?

Reageer nu!

Of stuur een e-mail naar marketing@billybird.nl ter attentie van Frank van Woudenberg.

×